นางสาวยุวธิดา ตันติเสรีรัตน์
นายกเทศมนตรีตำบลสรรพยา

นายดำรงค์ สุขสมจิตร์
รองปลัดเทศบาล รักษาราชการแทน
ปลัดเทศบาลตำบลสรรพยา
ข้อมูลเทศบาล
สถานศึกษาในสังกัดเทศบาล
รายงานการคลัง
สภาเทศบาล
ประกาศ
- ประกาศ ประชาสัมพันธ์
- ประกาศ จัดชื้อจัดจ้าง
- ประกาศแผนจัดชื้อจัดจ้าง
- สรุปผลการจัดชื้อจัดจ้างหรือการจัดหาพัสดุรายเดือน
- รายงานผลการจัดชื้อจัดจ้างหรือการจัดหาพัสดุประจำปี
- ประกาศผลการลดพลังงาน
- การสร้างการรับรู้สู่ชุมชน
- การจัดชื้อจัดจ้าง
- สรุปผลการจัดชื้อจัดจ้างประจำปี
- รายการการจัดชื้อจัดจ้าง
- ประกาศต่างต่างๆเกี่ยวกับการจัดชื้อจัดจ้าง
|
ยินดีต้อนรับ,
บุคคลทั่วไป
|
Co musisz wiedzieć o GGBet app 3 เดือน 5 วัน ago #327
|
Cześć wszystkich! Chciałem się podzielić o aplikacji mobilnej GGBet.
Szukałem mobilnego bukmachera i odkryłem **ggbet aplikacja pobierz**. Gram od miesiąca i powiem wam że naprawdę działa. Sport: - Football: Champions League, PKO BP, Premier League - Basket: NBA, Euroliga - E-sport: Counter-Strike, Dota 2, League of Legends, VAL - Tennis, MMA, siatkówka Automaty: - Ogromny wybór od Pragmatic Play - Sloty z mega wygranymi - Roulette, blackjack, Texas Hold'em - Krupierzy na zywo w full HD - Darmowe gry - zagrasz bez ryzyka Platnosci: - BLIK - natychmiastowo - Visa - Skrill - Przelewy ekspresowe - Minimalna wpłata: 10 zl - Wypłaty: 15 min (Skrill/Neteller), maksymalnie dobę (przelew) - Darmowe Promocje: - Welcome bonus po pierwszej wpłacie - Cashback do 15% - Free spins codziennie - Freebety na derby - Program VIP - punkty na nagrody Security: - Szyfrowanie SSL 256-bit (jak w banku) - Regulowana działalność od renomowanego organu - Ochrona danych RODO - 2FA (weryfikacja dwuetapowa) - Odpowiedzialna gra: limity depozytu, samowykluczenie Download instrukcja: 1. Idź na witrynę GGBet 2. Wybierz zakładkę Aplikacja/Mobile 3. Pobierz plik APK (Android) albo otwórz App Store (iPhone/iPad) 4. Na Androidzie: włącz unknown sources w ustawieniach 5. Uruchom instalator 6. Włącz app 7. Login albo sign up 8. Wpłać (min. 10 PLN) 9. Aktywuj premię 10. Done! Techniczne: - Waga: mniej niz 50 MB - Kompatybilność: Android 5.0+, iOS 11+ - Updates: auto-update - Języki: PL, angielski, niemiecki, UA - Widget na ekran główny (Android) - Powiadomienia push o ace'ach Co mysle: Gram już paru dni i wszystko działa. Apka nie laguje nawet na moim starszym telefonie. Pomoc po polsku odpowiada przez czat w 30 sekund - impressive. Odds OK, transmisje live bez buforowania. Interface prosty, wszystko pod ręką. Wazna rada: Koniecznie ustawcie sobie limity! W aplikacji są funkcje responsible gaming. Ja ustawiłem dzienny limit 100 zł i aplikacja automatycznie przypomina kiedy za dużo. Niedociagniecia: Honestly - nie znalazłem poważnych wad. Może rzadko w godzinach szczytu loading trwa o sekundę dłużej, ale nic poważnego. Download: Szukaj: ""ggbet aplikacja"" → oficjalna strona → sekcja ""Aplikacja"" Albo: App Store / Google Play (search GGBet) Coś niejasne? Chętnie odpowiem! Dzielę się doświadczeniem. Responsible gaming! PS Nie jestem sponsorowane - moje uczciwe wrażenia. Dodatkowe informacje: wakelet.com |
|
สมาชิกเท่านั้นที่มีสิทธิในการตั้งและตอบกระทู้
|
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.143 วินาที
ทรัพยากรบุคคล
การส่งเสริมความโปร่งใส
One Stop Service
องค์กรแห่งความสุข
งานตรวจสอบภายใน
DT Simple Map
Please provide the coordinate values.
Social Network