นางสาวยุวธิดา ตันติเสรีรัตน์
นายกเทศมนตรีตำบลสรรพยา
นางสาวกาญจนา อุดมญาติ
ปลัดเทศบาลตำบลสรรพยา
สถานศึกษาในสังกัดเทศบาล
รายงานการคลัง
สภาเทศบาล
ประกาศ
- ประกาศ ประชาสัมพันธ์
- ประกาศ จัดชื้อจัดจ้าง
- ประกาศแผนจัดชื้อจัดจ้าง
- สรุปผลการจัดชื้อจัดจ้างหรือการจัดหาพัสดุรายเดือน
- รายงานผลการจัดชื้อจัดจ้างหรือการจัดหาพัสดุประจำปี
- ประกาศผลการลดพลังงาน
- การสร้างการรับรู้สู่ชุมชน
- การจัดชื้อจัดจ้าง
- สรุปผลการจัดชื้อจัดจ้างประจำปี
- รายการการจัดชื้อจัดจ้าง
- ประกาศต่างต่างๆเกี่ยวกับการจัดชื้อจัดจ้าง
ยินดีต้อนรับ,
บุคคลทั่วไป
|
กระทู้: Для початківців, хто любить експериментами на кухні, однаl
Для початківців, хто любить експериментами на кухні, однаl 1 สัปดาห์ 2 นาที ago #206
|
Хочу відкрити вам кулінарною драмою, яка сталася у мною того самого тижня, і це було.... Моя крихітка замовила, щоб як кулінарний експерт спекла щось неймовірно красиве до великої події. Ваша героїня, авжеж, почала гортати врятувальну знахідку серед інтернеті і.... Втратила цілих нервущих півтора години марних пошуків, стрибаючи від сайту на ще однієї сторінки з рекламою! Перші рецепти були нереально з багатоетапні, інші варіанти - із екзотичними інгредієнтами, ще кілька - з надмірною кількістю банерів. Але як грім серед ясного неба як же я згадала щодо цей сайт й менш ніж за 5 хвилин знайшла - мрійливий вибір! Рецепт став до безтями детальним, що навіть навіть юна ще дуже молода юна кулінарка спромоглася молодій допомогти. В результаті ми приготували чарівний торт, який був визнаний ідеальним успіхом святкового столу. Зараз кожна мої тепер зацікавлені сусідки цікавляться: "На якому сайті ви відкрила такий ідеальний рішення?"
Каталог |
สมาชิกเท่านั้นที่มีสิทธิในการตั้งและตอบกระทู้
|
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.085 วินาที
ทรัพยากรบุคคล
การส่งเสริมความโปร่งใส
One Stop Service
องค์กรแห่งความสุข
Social Network
สถิติผู้เยี่ยมชม...
650048
วันนี้